Házirend

A Látogató a belépőjegy megvásárlásával automatikusan elfogadja a rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.

Szombaton (szeptember 17.) 17.00 óráig ingyenes a belépés, azt követően kizárólag érvényes karszalaggal tartózkodhatnak a rendezvényterületen a látogatók.
18 órától mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A karszalag nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni. Vasárnap egész nap ingyenes a belépés.
A szervezők a rendezvény biztonságos lebonyolításának érdekében fenntartják a jogot arra, hogy rendezvényhelyszín területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozzák: bármilyen professzionális kép vagy hangrögzítő eszköz, mérgező vagy gyúlékony anyag, veszélyes tárgy (üveg, fegyver, kés, stb…), bármiféle pirotechnikai eszköz, szeszes ital és kemény drogok behozatala szigorúan tilos!
Kisállatot a rendezvény területére behozni tilos.

A koncertről hang és képfelvétel készül, amelyben esetleg Ön is feltűnhet. Ezzel kapcsolatban sem a rendezőkkel, sem a szervezőkkel, sem a fellépőkkel/előadókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhet!

A rendezvényhelyszín területén, illetve afelett drón használatával video- vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a szervezők előzetes, írásos engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet.

A koncerten használt hang- és fényeffektek az arra érzékenyeknél esetleg fizikai rosszullétet vagy halláskárosodást eredményezhetnek! Ennek tudatában, saját felelősségre lépjenek be a helyszínre!

A talált tárgyakat a rendezvény után a Lovarda Egyetemi Kulturális és Konferencia Központ portáján egy hétig őrizzük. A rendezők nem vállalnak felelősséget azokért az anyagi károkért, amelyek a Látogató felelőtlen magatartásából erednek.
A rendezvény a 10. életévüket be nem töltött vendégek számára ingyenesen látogatható, szülői felügyelettel. 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

A rendezvényhelyszínre a szervezők által kiadott engedély nélkül járművel behajtani tilos. Behajtási engedéllyel rendelkező személyek is kötelesek a KRESZ előírásait teljes körűen betartani a helyszínen.

A rendezvény készpénzmentes! A termelői piac kivételével minden kereskedelmi egység készpénzmentes. Fizetni paypass-os bankkártyával vagy UniPass kártyával (ÁSZF, Adatkezelési tájékoztató) lehet. A rendezvénysátorban van lehetőség UniPass kártya feltöltésére, ahol az el nem költött pénzt is visszakaphatja. További tájékoztatást a feltöltőponton vagy az info@zamatfesztival.hu-n kérhet.

A rendezvényen fesztiválpohár-rendszer működik. A fesztiválpohár ára 400 Ft. A fesztiválpohár vissza nem váltható, de italvásárlásnál új pohárra, vagy tokenre cserélhető.

A debreceni Nagyerdő védett övezet! Szigorúan tilos a természeti értékek rongálása, károsítása, a környezetszennyezés, vagy például a tűzrakás! A természetvédelmi szabályok megszegése, komoly bűntetéssel jár!
A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.
Kérjük, hogy a rendezvények látogatásakor vegye figyelembe a fentieket!