Házirend


Debreczeni ZAMAT Street & Classic Food Fesztivál

A Látogató a belépőjegy megvásárlásával automatikusan elfogadja a rendezvényre vonatkozó előírásokat és szabályokat.

2019. szeptember 20-án 14.00 órakor nyit a rendezvény. Pénteken (szeptember 21.) és szombaton (szeptember 22.) 17.00 óráig ingyenes a belépés, azt követően kizárólag érvényes karszalaggal tartózkodhatnak a rendezvényterületen a látogatók. Szeptember 20-án és 21-én 03:00 óráig tart a rendezvény. Szeptember 22-én, 18.00 órakor ér véget a fesztivál.
A pénteki Hooligans és szombati Hobo és Bill koncertek a HALL-ban lesznek megtartva.

A Hallban lévő koncertekhez pedig külön belépő szükséges!
Elővételben és online kizárólag összevont jegyet lehet vásárolni:

.:1.nap: 3000Ft
.:2.nap: 4000Ft

Jegyárak a helyszínen:

.: csak a fesztiválra pénteken és szombaton is: 1000 Ft
.: fesztivál- és koncertjegy (péntek): 3500 Ft
.: fesztivál- és koncertjegy (szombat): 4500 Ft

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét. Az elővételben megváltott jegyeket karszalagra kell a helyszínen beváltani. A karszalag nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni.

A szervezők a rendezvény biztonságos lebonyolításának érdekében fenntartják a jogot arra, hogy rendezvényhelyszín területére bevihető tárgyakat, eszközöket korlátozza: bármilyen professzionális kép vagy hangrögzítő eszköz, mérgező vagy gyúlékony anyag, veszélyes tárgy (üveg, fegyver, kés, stb…), bármiféle pirotechnikai eszköz, szeszes ital és kemény drogok behozatala szigorúan tilos!

A koncertről hang és képfelvétel készül, amelyben esetleg Ön is feltűnhet. Ezzel kapcsolatban sem a rendezőkkel, sem a szervezőkkel, sem a fellépőkkel/előadókkal szemben semmilyen követeléssel nem élhet!

A rendezvényhelyszín területén, illetve afelett drón használatával video- vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a szervezők előzetes, írásos engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet.

A koncerten használt hang- és fényeffektek az arra érzékenyeknél esetleg fizikai rosszullétet vagy halláskárosodást eredményezhetnek! Ennek tudatában, saját felelősségre lépjenek be a helyszínre!

A rendezvény a 10. életévüket be nem töltött vendégek számára ingyenesen látogatható, szülői felügyelettel. 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki.

A rendezvényhelyszínre a szervezők által kiadott engedély nélkül járművel behajtani tilos. Behajtási engedéllyel rendelkező személyek is kötelesek a KRESZ előírásait teljes körűen betartani a helyszínen.

A debreceni Nagyerdő védett övezet! Szigorúan tilos a természeti értékek rongálása, károsítása, a környezetszennyezés, vagy például a tűzrakás! A természetvédelmi szabályok megszegése, komoly büntetetéssel jár!

Kérjük, hogy a rendezvények látogatásakor vegye figyelembe a fentieket!